18 de set. 2013

UN EBOOK PER LA MIREIA

Fa molt de temps que la meva germana em deia si li podia fer alguna cosa pel seu nou ebook que porta sempre d'un costat a un altre.

Quan li vaig ensenyar totes les teles que tenia a casa ho va tenir molt clar: "aquesta de les màquines d'escriure m'agrada molt".
 

Doncs tal dit tal fet, amb una tela que havia comprat a Barcelona a la botiga Ilovekutchi i una altra de color groc que tenia del TM (i que encara haig de fer una altra cosa que tinc en ment) vaig fer aquest protector pel seu super ebook.

És clar que si ho mires per l'altre costat, la màquina es veu del dret.... hi ha coses que encara hem d'anar millorant!

Però a que és xula?


 

17 de set. 2013

PARAULES PER RECORDAR: Un bony

"Saps què pare, m'agrada que el teu cotxe tingui un bony,
perquè així sé quin cotxe és de tots els que hi ha"


16 de set. 2013

SAQUETS DE NÚMEROS

Els darrers dies de classe al TM volia fer uns saquets amb algunes robes que em quedaven per poder jugar durant l'estiu amb l'Etna i en Guim.
En Guim segur que li agradaria jugar amb aquests sacs tous plens d'arròs.. tocar-los, tirar-los, .. i a l'Etna li servirien per aprendre els números, endreçar-los amb un ordre i un altre, per sumar, per jugar al "bingo", etc...

Doncs no els vaig acabar fins la setmana passada.. o sigui que serviran per aquest nou curs que tot just comença!




La veritat és que força senzill de fer encara que necessita el seu temps però queden la mar de bé i són molt útils...

Els petits i grans t'acaben sempre sorprenent i es veu que li han trobat una altra utilitat als sacs... el joc de la petanca!!




                          Espero que us agradin tant com a mi! 



13 de set. 2013

COLORS, COLORS I MÉS COLORS (i el rosa que no falti!)

Benvinguts/des de nou a una nova temporada / curs 2013-14! Ja estic aquí una altra vegada! (Uix, que ja no sé si m'enrecordaré de pujar entrades de tant de temps que no en poso cap!!)

Ja havia fet un estoig de colors per la meva mare, que és pintora, però l'Etna quan el va veure em va dir que en volia un també.

La veritat és que el fa servir força i sobretot quan anem de viatge perquè d'aquesta manera ho tenim tot controlat!

La combinació rosa/verd sempre m'ha agradat i no cal dir que a l'Etna li encanta (potser serà perquè és de color rosa?)! 


Contenta i feliç d'estar de nou per aquí!